Veel vrouwen verlegen om te laten zien hoe ze goed zijn. Het is net als jij? Niets om verlegen te zijn, maar met het licht zal je gemakkelijker zijn om te ontspannen. Bovendien leidt de viagra kopen duisternis af van het idee om het plafond opnieuw te schilderen.

2. Je moet niet diepe blowjob doen

Als hij echt wil proberen, wat is het dan, kun je aantonen en zonder te slikken. Wikkel je vingers rond de basis van de penis, en de rest is in de mond. Een andere optie: verhoog de tong naar de lucht en laat het hoofd de “binnenkant” betreffen.

3. Laat hem hetzelfde proberen als jij

Suggereren hem in plaats van acties voor vingers om je clitoris te klemmen – er zal een sterkere druk zijn. Als je het niet leuk vindt – laat het verder gaan zoals eerder.

4. Hij is niet verplicht om een ​​orgasme te krijgen van pijpbeurt

Veel mannen houden niet van wanneer orale seks het centrale evenement van de nacht wordt, ze vinden het leuk als een element van Prelude.

5. Smering kan aangenaam zijn

Vaak, zonder een smeermiddel, kan het Farmacia Di Prima niet doen. Maar die tijden verstreken toen alle smeermiddelen smaakvol waren omdat het niet duidelijk is uit wat een lolly gemaakt, zijn er en zeer aangename opties.

6. Zeggen!

Communicatie is een eenvoudige zaak en noodzakelijk. Het is onwaarschijnlijk dat u gedachten leest. Ja, in het midden van seks! Dus zorg ervoor dat je bespreken wat er gebeurt. Er zijn veel manieren om correct te spreken: “Ik vind het zo erg als jij. “Of:” Ik wil dat je. “

7. Handen kunnen

de mond vervangen

Je zou niets in bed in bed moeten doen, maar als gezichtsspieren al pijn doen, maar ik wil doorgaan, vervang ze op tijd met je handen. Tong kan enigszins aanraken van de Hartjes.

acht. Hij kan niet alleen een intieme zone doen

Stimulering van verschillende delen van het lichaam helpt u snel een orgasme te bereiken. Hij kan te nippels, het binnenoppervlak van de heupen of een ander deel van je lichaam strelen, waar je van houdt.

9. Koeling kan worden verwarmd

Wanneer je opgewonden bent, kan het heet worden. Dus probeer een fan of airconditioner naar bed te sturen, je krijgt een onvergetelijk gevoel uit een combinatie van warmte van zijn mond en verfrissende luchtstromen.

10. Ga verder

En netjes op zijn gezicht zitten. Hierdoor kan hij je in een ongewone hoek raken, die je nieuwe gevoelens zal geven.

elf. Kies voor pose

Voor een pijpbeurt, hoeft u niet op uw knieën te staan. Er zijn zoveel andere opties: bijvoorbeeld als je liegt, en hij staat op zijn knieën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *